Anunț public: Extindere, reabilitare, modernizare și dotare a spitalului ”Dr. Teodor Andrei” Lugoj

MUNICIPIUL LUGOJ,  titular al proiectului „Extindere, reabilitare, modernizare și dotare a spitalului ”Dr. Teodor Andrei” Lugoj ”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către  APM Timiş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extindere, reabilitare modernizare și dotare a spitalului ”Dr. Teodor Andrei” Lugoj ” propus a fi amplasat în judeţul Timiş, Municipiul Lugoj, str. Ghe Doja, nr.36, CF nr. 415854, nr. top 415854.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Timiş din municipiul Timişoara,  B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, în zilele de luni – joi între orele  8.00 – 16.30,  vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Secţiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.