Anunț – promovare proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare

Primarul Municipiului Lugoj intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii serviciului public de salubrizare, persoane fizice-populaţie, operatori economici (persoane juridice si persoane fizice autorizate şi asimilate acestora), instituţii publice şi altele, care nu au încheiat şi refuză să încheie contractul de salubrizare cu operatorul serviciului, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 177 din 25.10.2018.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea  Documente publice – Transparență decizională în administrația publică – Proiecte de hotărâri și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal  nr. 58.737 din  20.06.2022.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 01.07.2022 orele 1200 pe adresa de email contact@primarialugoj.ro sau la sediul instituției, camera 7.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.