ANUNȚ pentru elaborarea proiectului de hotărâre privind înființarea în cadrul Clubului Sportiv Municipal Lugoj a secției de karting

Astăzi, 07.11.2022, Primăria Municipiului Lugoj anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: Proiect de hotărâre privind înființarea în cadrul Clubului Sportiv Municipal Lugoj a secției de karting.

În conformitate cu prevederile art. 5.4.  din Regulamentul de Organizare si Functionare al Clubului Sportiv Municipal Lugoj, anexă la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Lugoj nr. 65 din 17.05.2021, înființarea unei secții pe ramură sportivă a C.S.M. Lugoj se va putea face numai prin hotărâre  a Consiliului Local al Municipiului Lugoj, acesta fiind for deliberativ în ceea ce privește funcționarea Clubului Sportiv Municipal Lugoj  și cu avizul Ministerului Tineretului și Sportului,.

Prin înființarea în cadrul Clubului Sportiv Municipal Lugoj  a unei sectii de karting se dorește atragerea sportivilor pe această ramură de sport care vor contribui la dezvoltarea cadrului de pregătire și de participare în competiții pentru sportivii clubului în vederea obținerii unor rezultate remarcabile la toate nivelurile, asigurând astfel atât o extindere a Clubului și la nivelul secției sus-menționate, cât și un important rol pentru municipiul Lugoj în competițiile sportive oficiale.

Kartingul este un sport care a devenit tot mai popular, chiar și printre copii. Este ideal pentru cei care vor să-și testeze reflexele și orientarea, capacitatea de a lua rapid decizii și, în plus, sunt pasionați de sporturi cu motor.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include: referatul inițiatorului, textul complet al proiectului de hotărâre și raportul de specialitate .

Documentaţia poate fi consultată pe pagina de internet a instituţiei, secțiunea „Transparență decizională”, la linkul www.primarialugoj.ro și la sediul instituţiei din Lugoj, Piața Victoriei, nr. 4. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 22.11.2022, ca mesaj în format electronic, pe adresa de e-mail: contact@primarialugoj.ro; prin poştă, la adresa: Primăria Municipiului Lugoj, Piața Victoriei, nr. 4, Lugoj, jud. Timiș sau la sediul instituţiei, la Biroul de relaţii cu publicul, între orele 8-16.

Materialele transmise vor purta menţiunea „Propuneri pentru proiectul de hotărâre privind înființarea în cadrul Clubului Sportiv Municipal Lugoj a secției de karting”.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, la linkul www.primarialugoj.ro, secțiunea „Transparență decizională”. Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată tot în scris.

Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică, până la data de 22.12.2022.

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0256/352240, e-mail: contact@primarialugoj.ro, persoană de contact: Iuliana-Alina Chiriac.

 

                                                               Primar interimar

                                                         Bogdan-Ștefan Blidariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.