Anunț important pentru șoferi, privind recuperarea permiselor de conducere suspendate

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a anunțat că, începând cu data de 6 martie 2023, activitatea privind verificarea cunoașterii regulilor de circulatie se va desfașura saptamânal în zilele de luni și joi, în format electronic, la sediul Serviciului Rutier, situat pe bulevardul Take Ionescu nr. 44-46, din municipiul Timișoara.

Solicitanții se vor prezenta pentru susţinerea testului pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație, în vederea reducerii perioadei de suspendare la ghișeul Serviciului Rutier, în zilele de luni și joi, în intervalul orar 09:00-11:30, înainte de susținerea testului, în vederea programării, având asupra lor în mod obligatoriu actul de identitate (cartea de identitate sau pașaport) și dovada de reținere a permisului de conducere, în original (aflată în perioada de suspendare).

În cazul pierderii dovezii înlocuitoare a permisului, aceştia se pot prezenta cu o declaraţie pe proprie răspundere eliberată de un notar public.

Examenul de cunoaştere a regulilor de circulaţie poate fi susţinut doar de conducătorii auto cărora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii înlocuitoare.

Pentru mai multe detalii cei interesați pot consulta site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, respectiv link-ul următor: https://tm.politiaromana.ro/ro/utile/testarea-cunoasterii-regulilor-de-circulatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.