Anexa unei locuințe, cuprinsă de flăcări. Un minor a suferit arsuri

Pompierii au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază, la stingerea unui incendiu care a cuprins anexa unei locuințe, în satul Grabaț.

„A fost alertată Secția de Pompieri Sânnicolau Mare și s-au deplasat la locul evenimentului 8 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin au intervenit Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Gottlob, Comloșu Mare și Lenauheim.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta la o anexă, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Un minor în vârstă de 13 ani, care prezenta arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare și unul superior, a fost preluat de o ambulanță SAJ și transportat la spital. O persoană adultă, de sex feminin, a fost evaluată la fața locului de către ambulanța SMURD, suferind atac de panică”, a transmis ISU Timiș.

Pompierii au limitat extinderea incendiului la locuința învecinată și au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile în urma alimentării unei motocoase cu combustie internă, alimentarea facându-se când aceasta era în funcțiune.

 

Lugoj Expres Anexa unei locuințe, cuprinsă de flăcări. Un minor a suferit arsuri un minor prezenta arsuri Timiș pompieri minor rănit minor ars incendiu flăcări arsuri de gradul II arsuri

 

(Foto: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.