Ambasadori ai muzicii americane indie în România! Trupa „Sub-Radio” concertează la Lugoj

Trupa americană de muzică indie-pop „Sub-Radio” va concerta joi, 11 mai 2023, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj.

Concertul este organizat de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, Primăria Municipiului Lugoj și Fundația „Misiune Pâinea Vieții” Lugoj, iar intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Înființată în Washington DC de un grup de prieteni în vremea când erau doar copii, trupa „Sub-Radio” a început să devină cunoscută prin concerte live electrizante și un șir întreg de melodii lansate, creație proprie. Prima înregistrare, „Same Train // Different Station” a avut loc atunci când membrii trupei terminau facultatea, în 2016, și combină genul pop-punk cu cel indie-pop.

În 2017, „Sub-Radio” a început să lanseze câte un single pe lună, din aprilie până în septembrie, în paralel cu un tur regional și apariția la Festivalul de Muzică „Firefly”. Aparițiile lor ieșite din comun le-au adus mulți fani noi, EP-ul rezultat, „Headfirst” fiind cea mai bună melodie a lor de până atunci, incluzând single-ul extrem de apreciat ,,Flashback” care a strâns mai mult de trei milioane de vizualizări pe toate platformele.

În urma lansării în 2020 a EP-ului „Thoughts Lights Colors Sounds”, produs de Andrew Maury (Shawn Mendes, Lizzo, COIN), trupa a început un „tur virtual” în timpul pandemiei, cu live-streaming-uri care au atras mai mult de 20 de milioane de vizualizări și au creat o comunitate internațională de fani Sub-Radio.

Trupa a semnat un contract în 2022 cu compania de muzică indie Th3rd Brain, anunțând o serie de noi concerte în cadrul unui turneu în toată America

Componența trupei: Matthew Prodanovich, Adam Bradley, Michael Pereira, Kyle Cochran și John Fengya.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.