Alexandra Ușurelu va susține un concert cu band și orchestra de cameră, la Filarmonica Banatul

După succesul răsunător înregistrat prin cele două concerte susținute cu sala plină la Teatrul Național din București, Alexandra Ușurelu începe seria de spectacole prin țară, în cadrul turneului „Am să fiu eu casa ta”, care va parcurge orașe precum Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și alte orașe mari din România.

Astfel, Alexandra Ușurelu va veni pentru prima dată într-un concert cu band și orchestră de cameră la Filarmonica „Banatul” din Timişoara, pe 11 martie 2017, ora 20.

Mai multe cântece de pe al doilea album, care se va lansa în această toamnă, dar și melodii de pe albumul de debut, „La capătul lumii”, cunoscute de iubitorii muzicii sale, fac parte din playlist-ul pregătit pentru seara de 11 martie.

Tot în premieră pentru timișoreni este prezentat și cel mai recent cântec, ”Rămâi gândul cel dintâi”, în videoclipul căruia joacă actorul Marius Manole, în rolul unui medic orb ”care taie pe cord”.

Biletele pentru concertul de la Filarmonica „Banatul” din Timişoara se găsesc în rețelele Eventim (), iaBilet () și Biletmaster ().

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

La începutul acestui an, cele două spectacole “Am să fiu eu casa ta”, susţinute tot cu casa de bilete închisă, au fost un success deplin, stârnind lacrimi de emoţie şi ropote de aplauze în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Din nou, Alexandra Uşurelu, împreună cu orchestra şi cu cei doi invitaţi ai săi, Narcisa Suciu şi Alex Muşat, au adus un trimf talentului şi bunului simţ.

Foto: Vali Greceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.