Aleargă România – ediția 2022. S-au deschis înscrierile

S-au deschis înscrierile pentru Aleargă România – ediția 2022, evenimentul sportiv virtual cu kilometri reali, care îi motivează pe participanți să rămână activi pe toată durata anului, practicând sportul preferat.

Puteți afla informații interesante despre localitățile prin care „treceți” pe traseul virtual și le puteți vizualiza și explora cu Google Street View.

Noutăți:

  • Participanții pot alege dintre 5 categorii de sporturi separate: mers, alergare, ciclism, înot sau sporturi nautice (caiac, canoe, canotaj, stand-up paddling, etc).
  • Se poate participa atât Individual, pe traseele naționale, cât și în Echipă, pentru a parcurge împreună cel mai lung traseu terestru din lume (22.366 km, de la Cape Town din Africa de Sud până la Magadan, în estul Rusiei).
  • Am adăugat provocarea de a urca, cel puțin o dată, Everestul, acumulând diferența de nivel realizată de fiecare participant de-a lungul anului.

Pentru fiecare sport există mai multe opțiuni de distanță:

  • Mers: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1.966 km);
  • Alergare: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1.966 km), Tura circulară (3.004 km);
  • Ciclism: Tura circulară (3.004 km), Tura circulară dus-întors (6.008 km);
  • Înot: 100 km, 250 km sau 500 km;
  • Sporturi nautice: 500 km, 1.000 km sau 1.500 km.

Există pachete care oferă reduceri pentru persoanele super-active, care pot combina oricare 2 sau 3 sporturi, cu orice opțiune de distanță preferă.

Evenimentul este oferit pe tot parcursul anului 2022. Startul oficial va fi pe 1 ianuarie 2022, iar finișul pe 31 decembrie 2022.

Toți participanții care completează distanța pentru care s-au înscris până pe 31 decembrie 2022, la ora 23:59 cel târziu, primesc statutul de Finisher și catarama personalizată sau medalia evenimentului, la alegere.

Aleargă România nu este o cursă competitivă, ci un impuls spre auto-depășire și se adresează atât iubitorilor de mișcare, celor cu experiență în sport, cât și începătorilor.

Reducere la taxa de participare

Persoanele care se înscriu până pe 31 octombrie 2021 plătesc taxa minimă, apoi până pe  31 decembrie taxa redusă. Înscrierile rămân deschise până pe 31 august 2022, cu taxa regulară.

Detalii și înscrieri: https://aleargaromania.ro/editia-2022/

 

Despre evenimentul Aleargă România

Aleargă România este un eveniment virtual care încurajează stilul de viață activ și depășirea propriilor limite, cu suportul unei Comunități prietenoase.

Participanții nu se întâlnesc la o linie de start reală, ci fiecare își face antrenamentele obișnuite în zona lui de domiciliu și își convertește kilometrii din viața reală, avansând astfel pe harta virtuală a traseului înspre linia de sosire. Se pot contabiliza inclusiv kilometrii realizați în cursele din lumea reală.

Fiecare participant confirmat are un cont individual pe www.aleargaromania.ro, unde își încarcă treptat numărul de kilometri parcurși. Utilizatorii platformelor Strava și Garmin Connect au posibilitatea de a-și autoriza preluarea automată a activităților din aceste platforme. În plus, este disponibil istoricul activităților, progresul realizat, precum și “localizarea” pe traseu sau încadrarea în timp.

Evenimentul a strâns în jurul său o Comunitate vibrantă, care se sprijină, se încurajează reciproc și își prezintă locurile unde fac mișcare în zona lor sau frumusețile localității lor de reședință – ca o călătorie virtuală prin diverse locuri din țară. Profilul public este disponibil pe Facebook și pe Instagram, dar există și un Grup rezervat participanților confirmați.

Lugoj Expres Aleargă România - ediția 2022. S-au deschis înscrierile traseu virtual sporturi nautice mers înscrieri înot eveniment sportiv ciclism alergare Aleargă România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.