ALDE și-a prezentat candidații din zona Lugoj – Făget la alegerile parlamentare

Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș, a fost prezent, marți, la Lugoj pentru a prezenta candidații Alianței Liberalilor și Democraților din zonă la alegerile parlamentare din decembrie. Aceștia sunt: Nicolae Istrat – locul 4 la Camera Deputaților, și Iosif Groza – locul 3 la Senat.

Cu acest prilej, Nicolae Istrat, candidatul zonei Lugoj – Făget pentru un mandat de deputat nu s-a ferit să critice administrația locală pentru starea deplorabilă în care se află sportul, cultura și învățământul lugojean.

„Trebuie să spunem, fără să ne ferim că supărăm pe cineva, că, în ultimii ani, Lugojul nu a cunoscut transformări radicale. Constatăm că avem același stadion de fotbal, pe care am jucat și eu când eram copil. Nu are nicio schimbare. Îmi aduc aminte de școala sportivă care producea mulți sportivi în ramuri sportive diferite, această școală sportivă din Lugoj de care azi nu mai auzi. Eu sunt implicat în activitățile sportive din județ și nu-i mai văd pe copiii din această zonă. Am fost, duminică, la un meci de fotbal, la Ohaba Forgaci. De ce echipa cartierului Micro 1 trebuie să joace pe terenurile din localitățile rurale învecinate? Lugojul este un municipiu mare, este al doilea din județ, după Timișoara. Ar fi trebuit să avem o bază sportivă puternică, unde să implicăm tinerii. La Ohaba Forgaci joacă o altă echipă din Lugoj, Autoliv. Și mă mir cum municipalitatea lugojeană nu a găsit un teren și nu este în stare ca să amenajeze o bază sportivă la nivelul anului 2016. Sala de Sport o știu de când eram copil. Municipiul Lugoj merită să aibă o sală de sport modernă”, a spus Nicolae Istrat, care s-a mai referit și la Casa de Cultură a Municipiului, „ale cărei activități s-au redus mult”, dar și la învățământul lugojean, „care trebuie să redevină la valoarea de altădată, prin examene corecte la bacalaureat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.