Actorii lugojeni, la Festivalul ,,Scena ca o stradă”, de la Reșița

Trupa de actori a Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj va participa, în această săptămână, la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru ,,Scena ca o stradă”, care se desfășoară la Reșița.

La această ediție a festivalului participă trupe de teatru din Lugoj, București, Oradea, Tg. Mureș, Reșița, Petroșani, Sibiu, Vârșeț (Serbia) și Zagreb (Croația).

Actorii Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj  vor prezenta miercuri, 28 februarie, de la ora 18, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Reșița, piesa „Haide, ucide-mă dragoste!”, de Aziz Nesin, în regia Mariei Voronca.

În cadrul festivalului vor avea loc și alte manifestări conexe: seminarii de teatru, colocvii, lansări de carte, un concert, spectacole omagiale şi aniversare dedicate actorilor scenei reşiţene de ieri şi de azi.

Festivalul este organizat de Asociaţia Multiculturală „Visions of Dreams” România şi Teatrul de Vest Reşiţa, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Reşiţa, al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Casei de Cultură a Sindicatelor Reşiţa și al Asociaţiei Culturale Reşiţa Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.