Acțiune de marcare a traseelor de drumeție în Țara Făgetului

Asociația pentru Promovarea Turismului în județul Timiș, în colaborare cu Serviciul de Voluntariat Montan și cu sprijinul Primăriei Tomești, va derula sâmbătă, 15 octombrie, o acțiune de vopsire a marcajelor în cadrul proiectului Marcare trasee de drumeție în Țara Făgetului, în zona Tomești-Luncanii de Jos-DJ-Tău Ursului – Căprișoara – Transluncani, proiect inițiat în 2021.

În ultimele săptămâni, Serviciul de Voluntariat Montan a derulat activități de identificare și parcurgere a traseelor și a efectuat lucrări de amplasare a stâlpilor și indicatoarelor de direcție de-a lungul traseelor care fac obiectul colaborării.

Este vorba de 6 stâlpi vopsiți în trei straturi cu perle reflectorizante care vor fi amplasați la intersecția de drumuri și 12 săgeți indicatoare cu destinația și timpii de parcurgere în arealul Țara Făgetului.

În acțiunea de sâmbătă, alături de reprezentanții Asociației de Turism Timiș, se vor afla voluntari de la Asociația Studenților Geografi GEOTIM de la Universitatea de Vest Timișoara și ai Serviciului de Voluntariat Montan.

 

Lugoj Expres Acțiune de marcare a traseelor de drumeție în Țara Făgetului turism trasee turistice Tomești Țara Făgetului Serviciul de Voluntariat Montan Primăria Tomești Marcare trasee de drumeție drumeție Asociația pentru Promovarea Turismului în județul Timiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.