Acreditare Erasmus+! Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” își poate perfecționa profesorii și elevii accesând fonduri europene

Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj a primit acreditarea Erasmus+ în cadrul apelului de Proiecte de Acreditare – Educație școlară, în urma unei candidaturi depuse în luna octombrie 2021.

După cinci ani consecutivi de Școală eTwinning, liceul lugojean intră în marea familie a școlilor care își pot perfecționa profesorii și elevii accesând fonduri europene.

Instituțiile acreditate astfel de către ANPCDEFP (Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale) dobândesc acces simplificat la oportunități de finanțare ale Uniunii Europene în cadrul Acțiunii cheie 1 – Proiecte de mobilitate Erasmus+.

Beneficiarii direcți ai acestei acreditări vor fi profesorii și elevii instituției de învățământ lugojene, care, pe parcursul următorilor 5 ani, vor urma stagii de pregătire sau job shadow desfășurate în state europene, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în educația secolului XXI sau pentru a-și dezvolta competențele de comunicare în limbi de circulație internațională.

Lista cu rezultatul selecției procesului de Acreditare Erasmus+ runda 2021 poate fi vizualizată pe pagina https://www.erasmusplus.ro/rezultate-selectie-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.