Accident în a doua zi de Paști, la Făget. Două persoane au fost rănite

Două mașini au fost implicate într-un accident produs luni dimineața, în a doua zi de Paști, în jurul orei 10:15, la Făget.

„Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe DN 68 A – strada Gheorghe Doja din orașul Făget, iar la un moment dat a efectuat virajul la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 71 de ani, care se afla angajat în depășirea acestuia”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 71 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 71 de ani. La Spitalul Orășenesc Făget a fost transportat de către ambulanța SMURD și un tânăr în vârstă de aproximativ 15 ani. Ambele victime erau conștiente și cooperante.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La locul accidentului au intervenit și pompierii din cadrul Stației Făget, pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lugoj Expres Accident în a doua zi de Paști, la Făget. Două persoane au fost rănite victime vătămare corporală persoane rănite DN 68A accident Făget accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.