Accident grav, cu 3 mașini și 4 victime, pe autostrada A1

Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă după-amiază, puțin înainte de ora 15, pe autostrada A1, la kilometrul 428, în apropiere de Făget.

În accident au fost implicate două  autoturisme și o camionetă, în care se aflau, în total, 13 persoane.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

„În urma evenimentului au rezultat patru victime. Dintre acestea, o victimă adultă, de sex feminin, prezentând traumă la nivelul claviculei și un minor, acuzând dureri în piept, sunt transportați de către ambulanța SMURD la Spitalul Orășenesc Făget, iar o victimă de sex masculin, cu traume la membru superior, va fi transportată de ambulanța SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara. A patra victimă a refuzat transportul la spital”, au anunțat reprezentanții ISU Timiș.

 

Lugoj Expres Accident grav, cu 3 mașini și 4 victime, pe autostrada A1 victime traume patru victime Făget autostrada A1 accident Făget accident autostrada accident A1 accident A1

 

(FOTO: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.