A început Recensământul populației și locuințelor. Autorecenzare asistată în patru locații din Lugoj

Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștința cetățenilor faptul că în perioada 14 martie – 15 mai 2022 are loc etapa de autorecenzare asistată din cadrul Recensământului  populației și locuințelor din România (RPL 2021).

Autorecenzarea asistată (ARA) reprezintă acțiunea prin care înregistrarea informațiilor cuprinse în programul de observare al recensământului pentru o anumită unitate statistică este efectuată de către persoana însăși, cu sprijinul unui recenzor.

Pentru autorecenzarea asistată din municipiul Lugoj au fost recrutați, selectați și instruiți un număr de 8 recenzori ARA, care își vor desfășura activitatea în intervalul orar 10-18, inclusiv sâmbăta și duminica, la posturile de lucru special amenajate pentru realizarea autorecenzării, în următoarele locații:

  • Sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piața Victoriei, nr. 4;
  • Sala sporturilor „Lavinia Miloșovici”, str. Caransebeșului, nr. 2B;
  • Sala sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu”, str. Timișorii, nr. 51-53;
  • Sediul S.C. „Meridian 22 S.A.”, în insolvență, in insolvency, en procedure collective, str. Plopilor, nr. 22.

Autorecenzarea asistată se poate realiza, atât de pe echipamentul propriu al persoanei care se autorecenzează, sub îndrumarea recenzorului, cât şi de pe tabletele electronice aflate în posesia recenzorilor ARA.

 

Lugoj Expres A început Recensământul populației și locuințelor. Autorecenzare asistată în patru locații din Lugoj recenzori recensământul populaţiei şi locuinţelor 2022 recensământ Lugoj locații autorecenzare asistată autorecenzare Lugoj autorecenzare asistată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.