80 de șoferi sancționați pe DN 68A, între Lugoj și Făget

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș împreună cu cei ai Biroului Rutier Lugoj și cei ai Formațiunii Rutiere Făget au desfășurat joi, 20 aprilie, în intervalul orar 9.00-14:00, o acțiune pe DN 68A, tronson de drum cu risc rutier ridicat, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, precum și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.505 lei, conform OUG 195/2002R. Dintre acestea, 69 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 1 pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire și 1 pentru folosirea  telefonului la volan.

De asemenea, au fost constatate 2  infracțiuni, conducerea unui autovehicul  sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au anunțat că vor acționa și în perioada următoare pe principalele artere din județ pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.