2o de localități încă sunt nealimentate cu energie electrică

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că miercuri, la ora 22, în județul Timiș mai erau nealimentați cu energie electrică 4.538 de clienți și 20 de localități, iar 11 linii de medie tensiune mai erau afectate.

În continuare se intervine cu un număr de 14 generatoare de mare capacitate, fiind dislocate şi forțe ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele: Arad, unedoara, Bior, Cluj, Sibiu, Alba, Brașov, Olt, Maramureș, Satu Mare și Bistrița Năsăud, care asigură mijloacele furnizării cu electricitate prin generatoare de 510 KVA, iar în teren acționează şi echipe ale furnizorului de energie electrică, sosite în sprijin din Muntenia și Dobrogea.

Au fost alimentate cu generatoare localitățile: Pietroasa, Tomești, Știuca, Margina, Secaș, Remetea Luncă, Povergina, Curtea, Brănești, Fărășești, Fădimac, Bara, Vișag, Victor Vlad Delamarina și Sălbăgel.

De asemenea, au fost remediate defectele pe o parte din liniile de medie tensiune din zona Făget şi a fost constituită o bază de operații în cadrul stației de pompieri Făget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.