274 de amenzi aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș au desfăşurat în sistem integrat, de sâmbătă până duminică, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

La activităţile de verificare desfășurate au participat peste 131 de forţe de ordine, fiind verificate 287 de societăți comerciale, precum şi 113 de mijloace de transport, dintre care 59 de mijloace de transport în comun. Totodată, au fost legitimate 819 persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 274 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 47.750 de lei.

Toate cele 274 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.