17 persoane decedate și 40 rănite grav, pe șoselele din Timiș

În primele șase luni ale acestui an, pe șoselele din județul Timiș  au avut loc 51 de  accidente rutiere soldate cu 17 persoane decedate și 40 rănite grav.

Conform datelor prezentate de polițiștii timișeni, în prima jumătate a anului 2021 au avut loc mai puține accidente decât în aceeași perioadă a anului 2020, când s-au produs 79 de  accidente de circulație soldate cu 27 de persoane decedate și 63 rănite grav.

„Desi cifrele sunt pe scara descendentă, noi recomandăm în continuare tuturor participanților la trafic să manifeste o atenție deosebită în trafic, să nu  se mai grăbească deoarece timpul pe care îl câștigă este infim, raportat la repercusiunile nerespectării regulilor rutiere. Având în vedere că este perioada sezonului estival și cetățenii se grăbesc să ajungă la destinațiile alese pentru a-și petrece vacanța, noi transmitem că politiștii rutier vor fi la datorie și vor fi efectuate zilnic acțiuni pe principalele artere din județul Timiș pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

 

 

(Foto: arhivă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.