16 ani au condus cot la cot Lugojul, acum se prefac că sunt separați… (P)

În ciuda faptului că la nivel național și județean există o coaliție între PSD și PNL, la Lugoj, această strategie ar fi fost una pierzătoare. De ce? Pentru indiferent cine ar fi fost candidatul din partea PSD-PNL, Buciu sau Dobra, lumea ar fi votat cu siguranță alternativa sigură la cei care pentru 16 ani au lăsat Lugojul în paragină.

În sfârșit, cei doi „se jură că nu…” ei au fost cei care au adus orașul în acest stadiu: „este vina fostei administrații… Boldea… PSD”, este „vina actualei administrații…PNL… demis… interimar”. Însă, în ciuda actualei coaliții PSD-PNL, și cei 16 ani au fost ocupați în întregime de o conducere comună, PSD-PNL – și rugăm lugojenii să NU UITE ACEST LUCRU atunci când vor intra în cabinele de votare:

  • 2008 – 2012: Primar PSD ,Viceprimar PNL
  • 2012 -2016 (USL – fiziunea PSD-PNL): Primar PSD, Viceprimar PNL
  • 2016 – 2020; Primar + Viceprimar PSD
  • 2020 – 2024; Primar demis + Viceprimar + Primar interimar PNL

În următoarele rânduri vă vom reaminti istoricul detaliat al coaliției de 16 ani PSD-PNL LUGOJ:

În 2008, PSD a câștigat alegerile din Lugoj având în turul 2 suportul PNL. Drept răsplată, PSD a oferit postul de viceprimar președintelui PNL de la acea dată, Ioan Ambruș. Aceștia, Boldea și Ambruș, PSD și PNL, au fost la timona orașului până în 2012.

La alegerile locale din 2012, „iubirea” dintre cele 2 partide a excelat, ajungând la o fuziune intitulată USL. Și astfel, încă 4 ani, până în 2016, Lugojul a fost condus de tandemul PSD – PNL.

Din 2016, încrederea PSD în forțele proprii a crescut la un nivel in care a renunțat la a mai „bate palma” cu cineva și a „guvernat” singur orașul. Au fost 4 ani dezastruoși pentru Lugoj,  perioadă care i-a înlesnit apariția „liberalului”, fost independent, Claudiu Buciu. Beneficiar al unui vot masiv împotriva fostului primar PSD Boldea.

Nepotul lui Boldea, „salvatorul” orașului, Claudiu Buciu, pune mâna pe cheile orașului, in 2020. În ce stare l-a adus in 4 ani vedeți și Dumneavoastră. Practic, nici măcar nu a reușit să fie primar sută la sută, că după 2 ani din mandat a fost demis de Guvernul României, pentru nerespectarea legislației. Dar nu a avut bunul simț să se retragă și să-și recunoască incompetența. A preferat să conducă Lugojul din „umbră”, aruncând-ul in haosul in care se află astăzi.

Cam aceasta a fost conducerea PSD-PNL a Lugojului in ultimii 16 ani. 2008-2016, conducere PSD PNL. 2016-2020, conducere PSD, 2020-2024, conducere PNL. Din acest scurt istoric, putem prezice că dupa 16 ani de alianță PSD-PNL la Lugoj, coșmarul poate continua încă 4 ani în variantele următoare: Dobra primar, Buciu viceprimar; sau Buciu primar și Dobra viceprimar; sau, pentru că Buciu a amintit că el dorește să fie Project Manager la Spital, Dobra primar, Blidariu viceprimar.

Stimați lugojeni, gândiți-vă la toate acestea, când veți vota pentru cine va conduce Municipiul Lugoj. Nu credeți că 16 ani de PSD PNL au fost îndeajuns?

 

Lugoj Expres 16 ani au condus cot la cot Lugojul, acum se prefac că sunt separați... (P) USR PMP Lugoj Forța Dreptei Alianța Dreapta Unită alegeri Lugoj

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) și realizat de operatorul economic Boldureanu Petrică PFA. Cod unic de identificare: 21240009

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.