Zilele Lacului Surduc 2018. Iată programul evenimentului

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș și Primăria Comunei Fârdea, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, organizează în perioada 16-17 iunie 2018 a patra ediție a Zilelor Lacului Surduc.

În acest an, pe lacul Surduc va avea loc prima proiecție pe un ecran de apă în județ, o hologramă care va reproduce imagini surpriză și o proiecție laser deasupra lacului.

O altă noutate este dată de faptul că, la această ediție, vor fi două scene pe malul lacului și un beach bar, publicul putând să savureze mai multe genuri muzicale și diferite experiențe pe malul apei.

Tot la această ediție, activitățile desfășurate pe suprafața apei vor fi mai numeroase și vor avea un caracter interactiv, turiștii prezenți pe malul lacului fiind invitați să se întreacă în cele două Dragoane aduse la eveniment de către cluburile de specialitate din Timiș și Arad, iar organizatorii vor oferi echipajului câștigător premii.

De asemenea, au fost invitate și vor participa echipe cu ambarcațiuni din vestul țării, într-o defilare a ambarcațiunilor pentru sporturi nautice, fiind, de asemeneam prezenți sportivii de la cluburi din Ungaria și Serbia pentru demonstrațiile de kaiac, canoe și skiff-uri.

O altă premieră este dată de prezența în cadrul manifestării a unor ateliere de meșteșugărit, în care olari și sculptori în lemn vor lucra și vor oferi publicului ocazia de a deprinde din tainele acestor meșteșuguri.

De asemenea, turișii prezenți vor avea ocazia să se fotografieze cu logo-ul evenimentului și să își încarce pozele pe pagina de facebook Turism Timiș urmând ca autorul fotografiei cu cele mai multe like-uri să beneficieze, de asemenea, de un premiu consistent.

În cadrul acestei ediții, vor continua să fie promovate activități lansate în anii precedenți, turiștii putând să se bucure de seri de pește la Surduc, un proiect inițiat de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș și susținut de Primăria Comunei Fârdea, precum și de un tur al lacului Surduc pe biciclete, organizat împreună cu Timisiensis Bikers.

Copiii vor avea parte, din nou, de accesul la activități recreative gratuite, precum plimbări cu barca pe lac, picturi pe față, tiroliană, tir cu arbaleta, dar și de un spectacol de teatru de păpuși.

Vor avea loc, din nou, demonstrații ale ISU Banat, Crucea Roșie și Rescue Tm.

Programul va debuta sâmbătă, ora 12,00 cu Live Beach Session, urmând ca deschiderea oficială să aibă loc la scena mare, la ora 15,00 și se va încheia duminică, ora 21,00.

Iată programul evenimentului:

  • Zona 1 Summer Breeze

Sâmbătă, 16 iunie
12:00 – 15:00 – On the beach session
15,00 – Deschidere oficială
15,00 – 22,00 – DJ: MRK, George Ailen, Ulyses
17,00 – 21,00 – Evenimente pe lac: paradă ambarcațiuni, concurs kaiac, canoe, întrecerea bărci Dragon 1
22,00 – 23,45 – Concert Moonlight Breakfast 
23,45 – Proiecție pe ecran de apă, Hologramă 3D, laser – proiecție pe suprafața lacului Surduc
00,00 – Foc de artificii
00-03,00 – DJ Rapala

15,00 – 20,00 – Activități pentru copii Junior Adventures: face painting, slack line, tir cu arbaleta, desene pe față, barcă pe lac
Toată ziua – Plimbări cu barca și hidrobicicletele pe lac
Volei pe plajă

Duminică, 17 iunie

8,00 – 9,00 – Concurs de pescuit pentru copii
10,00 – 11,00 – Evenimente pe lac: concurs kaiac, canoe, probă de înot
11,00 – 12,00 – Spectacol Teatrul de păpuși Merlin, scena Summer Breeze
12,00 – 14,00 – Evenimente pe lac: Defilare ambarcațiuni ISU Banat, parada ambacațiuni, întrecere bărci Dragon 2
12,30 – 13,00 – Pe mal: Cicloturism, Demonstrații Rescue TM
13,30 – 14,00 – Exercițiu de salvare victimă de la inec Crucea Roșie Română
12,00 – 14,00 – Tura de la Surduc : Cicloturism în jurul lacului – Timisiensis Bikers,Clubul Banatean de Turism
16,00 – 21,00 – Muzica populară: Mirela Petrean și formația, Patric Stancu, Lăzărică Imbrescu
21,00 – Închiderea manifestării

9,00 – 21,00 – Ateliere interctive meșteșuguri – olărit, sculptură în lemn
10,00 – 18,00 – Activități pentru copii Junior Adventures: face painting, slack line, tir cu arbaleta, desene pe față, barcă pe lac
Toată ziua – Plimbări cu hidrobicicletele pe lac
Volei pe plajă

  • Zona 2 – Lake Dreaming (PSY TRANCE)

Beach bar

Sâmbătă, 16 iunie – Duminică, 17 iunie

ZeroTwoNine, Portugalia
Saman Puppet, Tunisia
B:Hex, RO
Option Zero, RO
AXA, RO
Spazm, RO
Blazin, RO
Todor, RO
WizTek, RO

Lugoj Expres Zilele Lacului Surduc 2018. Iată programul evenimentului zilele lacului Surduc turism tiroliană sporturi nautice spectacole seri de pește proiecție premiera plimbări cu barca lasere hologramă eveniment ecran de apă defilare concursuri concerte bărci Dragon ambarcațiuni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.