În weekend, Sărbătoarea Berii! Trei zile de muzică și multă băutură, în centrul Lugojului

Municipiul Lugoj va găzdui, la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 21, 22 și 23 iunie, cea de-a XIX-a ediţie a Sărbătorii Berii.

Manifestarea va avea loc în centrul municipiului, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, și va debuta vineri, 21 iunie, la ora 18.

Conform tradiţiei, evenimentul – organizat de Palmyra Fest Târgoviște în colaborare cu Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj  – va începe cu „Alaiul berarilor”, pe traseul Universitatea Europeana Drăgan – Primărie – platoul Casei de Cultură a Sindicatelor.

În prima seară, programul artistic va fi susţinut de cele două ansambluri ale Casei de Cultură a Municipiului Lugoj – Ansamblul de Copii și Tineret „Lugojana” și Ansamblul Folcloric „Lugojana”, care vor prezenta dansuri populare din zona de câmpie şi munte a Banatului.

Alături de dansatorii de la „Lugojana”, pe scenă vor urca şi interpreţii de muzică populară: Petrică Miulescu Irimică, Ramona Viţa, Mihaela Petrovici,Mona Lisa Șufan, Toni Bagiu, Andreea Tămaș, Andreea Farcaș, Denisa Lupulescu, Călin Dănilă și Larisa Lungu.

În cea de-a doua zi a sărbătorii bahice, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 20:30, vor concerta: Smoke Flow & Skullboy, Jorge și Simona Nae.

Duminică, 23 iunie, de la ora 20:30, va avea loc un nou concert, susținut de Alex Anka cu Răzvan Pomoja, Trupa Axis și Proconsul.

Seara se va încheia cu tradiționalul foc de artificii.

Lugoj Expres În weekend, Sărbătoarea Berii! Trei zile de muzică și multă băutură, în centrul Lugojului spectacol folcloric sărbătoarea berii Proconsul muzică populară muzica Lugojana Lugoj festival eveniment concerte băutură artificii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.