Wago-Kan Lugoj, 20 de ani de aikido

În acest weekend, Clubul Sportiv „Wago-Kan” din Lugoj, condus de sensei Daniel Rogobete (4 dan), aniversează, 20 de ani de activitate.

Momentul va fi sărbătorit în cadrul seminarului național anual de aikido, ajuns la cea de-a 10-a ediție. Stagiul de pregătire din acest an se va desfășura în zilele de vineri, 24 noiembrie, și sâmbătă, 25 noiembrie, la sala de sport din cartierul Ștrand și va fi condus de sensei Dorin Marchiș (5 dan) și sensei Iulian Perpelici (5 dan), președintele, respectiv vicepreședintele Fundaţiei Române de Aikido-Aikikai, organizaţie fondată în anul 1997 și recunoscută de Aikikai Hombu Dojo.

Aikido este o sinteză a artelor marţiale şi a metodelor de luptă japoneze, care conţine tehnici de autoapărare extrem de eficiente împotriva atacurilor mai multor agresori. Această disciplină sportivă se poate practica la orice vârstă, de copii, femei sau bărbaţi, pentru că nu depinde foarte mult de aptitudinile fizice ale practicantului, ci de înţelegerea, mintea şi spiritul său.

Lugoj Expres Wago-Kan Lugoj, 20 de ani de aikido Wago-Kan Lugoj seminar național arte marțiale aniversare aikido

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.