Voleibalistele de la Colegiul „Coriolan Brediceanu”, între primele opt formații școlare din țară

Echipa de volei-fete a Colegiului Național „Coriolan Brediceanu” din Lugoj s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a câștigat faza interjudețeană, desfășurată la Deva.

La faza interjudețeană au participat șase echipe, reprezentând județele  Caraş-Severin, Arad, Mehedinţi, Alba, Hunedoara şi Timiş.

Voleibalistele de la Colegiul “Coriolan Brediceanu“, reprezentând judeţul Timiş, au făcut parte dintr-o grupă alături de eleve din judeţele Hunedoara şi Mehedinţi, reuşind să câştige toate meciurile. În semifinale s-au întâlnit reprezentantele judeţului Timiş împotriva celor din Arad şi reprezentantele judeţului Hunedoara împotriva celor din Alba. Elevele din Lugoj au câștigat jocul cu arădencele din Nădlac și au acces în finala competiției, unde s-au reîntâlnit cu fetele din judeţul Hunedoara, pe care le-au învins a doua oară  și au obținut calificarea între primele opt formații școlare din țară.

Echipa Colegiului Naţional “C. Brediceanu“ a fost formată din următoarele jucătoare: Nistor Rossana (cea mai bună ridicătoare a turneului – clasa a X-a A), Csillag Noemi (XB), Ioniţa Andreea (XA), Niga Iulia (XIIE), Fiat Vanessa (IXB), Drăgoi Anamaria (IXB), Bîrliba Roberta (XC), Borduz Andreea (IXB) și Szentpeteri Sidonia (IXC).

Fetele sunt componente ale secţiei de volei a CSȘ Lugoj și au fost însoţite la această competiţie de prof.  Claudiu Jivulescu, de la Colegiul Naţional “C. Brediceanu“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.