Victorie de senzație pentru CSM Lugoj, la final de sezon competițional

La ultima întâlnire cu proprii suporteri din acest sezon competițional,  voleibalistele de la CSM Lugoj au făcut un meci fantastic în compania dublei vicecampioane și deținătoare a Cupei României, CSM Târgoviște, obținând singura victorie în grupa valorică 1-6 a Diviziei A1 de volei feminin.

Formația lugojeană s-a impus cu 3-1 (25-22, 25-23, 20-25, 25-23) și a bifat prima victorie în fața formației din Dâmbovița.

Succesul lugojencelor le-a lăsat pe voleibalistele din Târgoviște și fără medaliile de argint și titlul de vicecampioane ale României. Prin eșecul de la Lugoj, CSM Târgoviște a pierdut și participarea în cea de-a doua competiție continentală – CEV Cup, urmând să evolueze în Cupa Challenge.

CSM Lugoj a încheiat sezonul 2016-2017 pe poziția a șasea în ierarhia Diviziei A1, cu 35 de puncte, după CS Volei Alba Blaj (90 puncte), CSM București (73 puncte), CSM Târgoviște (70 puncte), Știința Bacău (56 puncte) și Dinamo București (52 puncte).

Lugoj Expres Victorie de senzație pentru CSM Lugoj, la final de sezon competițional volei Divizia A1 volei victorie de senzație CSM Târgoviște CSM Lugoj CSM București

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.