USR Lugoj „atacă” alegerile locale cu o nouă conducere

Membrii filialei USR din Lugoj s-au reunit, sâmbătă, 11 ianuarie, în cadrul unei adunări generale, pentru a-și alege noua conducere, după demisia președintelui filialei, Delia Catrinel Barboni.

„Filiala noastră a crescut de la ultimele alegeri cu noi membri, fapt pentru care membrii Biroului Local, ai Comisiei de Arbitraj și Cenzorul filialei și-au exprimat, în unanimitate, dorința de a organiza noile alegeri într-un mod cât mai democratic și reprezentativ, pentru a da posibilitatea fiecărui membru să se implice si să decidă viitorul acestei filiale, ca urmare, de a renunța la funcțiile deținute în vederea organizării de noi alegeri pentru toate funcțiile de conducere, arbitraj si control ale filialei USR Lugoj”, au anunțat reprezentanții USR Lugoj.

La  alegerea noii conduceri a USR Lugoj au participat și președintele USR Timiș, Cristian Moș, împreună cu senatorul Nicu Fălcoi.

În urma votului exprimat, noua echipă de conducere a USR Lugoj este formată din:

  • Daniela Țepeș-Paleu – președinte;
  • Elvis Florian Varga, Constantin Filip Sergiu Murărescu, Romică Donisan și Adrian Traian Blaj – vicepreședinți;
  • Dolores Rotariu-Kiss, Patricia Rusu, Marius Nicolae Savu și Maria Elisabeta Ișfănescu – membri în Biroul Local;
  • Ortansa Elena Boboș – președinte Comisia de Arbitraj;
  • Constantin Bogdănel și Adrian Surdu – membri în Comisia de Arbitraj;
  • Emanuel Iacobescu – cenzor.

Daniela Țepeș-Paleu este cel de-al treilea președinte al USR Lugoj, de la constituirea filialei, în ianuarie 2018, și are misiunea de a conducere filiale, împreună cu noua echipă, în campania pentru alegerile locale din această vară. Iar primul obiectiv pe care îl are este desemnarea candidaților cu care USR își propune să obțină voturile electoratului lugojean, termenul pentru stabilirea listei cu candidații la Consiliul Local și la funcția de primar al municipiului Lugoj fiind data de 1 februarie 2020.

Tot sâmbătă, liderii USR Timiș au mai avut întâlniri  și cu membrii din organizațiile USR Traian Vuia, Găvojdia, Victor Vlad Delamarina și Belinț.

„Deși a-nceput de mai puțin de două săptămâni, 2020 ne-a adus la muncă încă din primele lui zile, alături de colegii noștri din filialele USR din județ, cu care am început discuțiile pentru organizarea noastră în vederea alegerilor locale și parlamentare. Ne aflăm deja în plin proces de desemnare a candidaților și, în mai puțin de două luni, vom începe din nou campania de strângere de semnături, așa că trebuie să ne focalizăm cu toții pe obiectivele pe care ni le dorim și pe care ni le-am stabilit”, a declarat senatorul Nicu Fălcoi.  

(Foto: USR/Nicu Fălcoi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.