Un lugojean în America, la o conferință despre dezmembrarea avioanelor

Omul de afaceri lugojean Daniel Gabriel Olariu, director al companiei Oneiric Solutions, care în toamna acestui an intenționează să deschidă pe aeroportul din Caransebeş un centru de dezmembrare a avioanelor scoase din uz şi de vânzare a pieselor rezultate, a fost invitat să participe la o conferință internațională în America.

Conferința a avut loc în perioada 24-26 iunie, la Scottsdale, în Arizona, și a fost organizată de cele două asociaţii profesionale AFRA şi ASA, cu sediul în Washington DC, care reunesc companii din întreaga lume care se ocupă cu dezmembrarea avioanelor scoase din uz şi cu vânzarea pieselor rezultate.

„Conferinţa anuală AFRA & ASA reunește reprezentanţi ai companiilor membre, ai companiilor producătoare de avioane, precum şi ai asociaţiei de transport în aviaţie IATA. Societatea Oneiric Solutions SRL a devenit membru al AFRA în martie 2018 şi se află în procedură de acreditare internaţională. Roy Resto, consultantul angajat de Oneiric Solutions pentru dezvoltarea centrului de la Caransebeş, a fost principalul vorbitor la cele două sesiuni. De alftfel, domnia sa este angajat de cele două asociaţii profesionale să scrie manualele de bune practici în această industrie”, a declarat omul de afaceri lugojean Daniel Gabriel Olariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.