Trofeul „Primar de 4 stele” pentru edilul din Coșteiu

 Petru Carebia, primarul comunei Coșteiu, s-a aflat printre laureații celei de-a XXII-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), care se desfășoară, în perioada 17-20 februarie, sub genericul „Spațiul rural românesc, spațiul rural european”.

În cadrul ceremoniei organizate de ACoR, în care au fost premiați cei mai buni șefi din administrația comunelor, primarul din Coșteiu a primit titlul, trofeul și diploma de excelență „Primar de 4 stele”.

“Dedic acest premiu – Primar de 4 stele, concetățenilor mei din comuna Coșteiu și vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată!”, a transmis Petru Carebia.

Asociaţia Comunelor din România a fost înfiinţată în anul 1997, ca o asociaţie de autorităţi locale, având ca membri comunele din România. Numărul membrilor A.Co.R. este de 1750 comune, din toate judeţele României. Asociația acoperă 87% din teritoriul țării și 48% din populație, acționând în teritoriu prin intermediul filialelor județene (dintre care 39 au personalitate juridică).

Lugoj Expres Trofeul "Primar de 4 stele" pentru edilul din Coșteiu trofeu Primar de 4 stele primar premiu Petru Carebia edil distincție Coșteiu Asociația Comunelor din România ACoR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.