Trei lugojeni, în conducerea USR Timiș

În filiala Timiș a Uniunii Salvaţi România (USR) au avut loc, sâmbătă, 3 februarie, alegerile pentru desemnarea unei noi echipe de conducere.

La alegeri au participat 50 de delegați din toate filialele locale, Lugojul fiind reprezentat de o delegație condusă de Liviu Brîndușoni, președintele USR Lugoj și singurul consilier local al USR din afara Bucureștiului.

Cu acest prilej, Cristian-Alin Moș a fost reconfirmat în funcția de președinte al USR Timiș, iar vicepreședinți au fost aleși: Călin Badiu (Timișoara), Laura Boldovici (Timișoara), Alexandru Vărzaru (Timișoara), Cătălin Drulă (Timișoara), Dan Reșitnec (Timișoara), Liviu Brînduşoni (Lugoj), Nicu Fălcoi (Timișoara), Zoli Nemeth (Timișoara).

Din Biroul Judeţean al USR Timiş mai fac parte: Mădălin Margan (Dumbrăvița), Răzvan Sorca (Timișoara), Marius Dumitrescu (Giroc), Sorin Șipoș (Timișoara), Laurențiu Marian (Fibiș), Petre Mihăieş (Timișoara).

În noua echipă de conducere a USR Timiș, filiala din Lugoj mai este reprezentată de Dolores Kiss și Elena Bobos, care fac parte, împreună cu Andrei Davidoi (Timișoara), Adrian Boruga (Timișoara) și Raul Florea (Timișoara), din Comisia Județeană de Arbitraj.

Mandatul actual al noii echipe de conducere a USR Timiș va dura până în 1 iulie 2019.

În prezent, USR Timiș are 134 de membri, constituiți în cinci filiale locale: Timișoara, Lugoj, Fibiș, Dumbrăvița și Giroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.