Trei consilieri din Lugoj, la aniversarea orașului Nisporeni

O delegație oficială din Lugoj va efectua, în perioada 26-27 mai, o vizită în Republica Moldova, pentru a participa la manifestările prilejuite de „Zilele orașului Nisporeni”, înfrățit cu municipiul de pe malurile Timișului.

Delegația este formată din doi consilieri locali, Doris Bondoc și Gerlinde Opriș, precum și un reprezentant al Executivului.

La manifestările prilejuite de aniversarea a 400 de ani de atestare documentară a orașului Nisporeni va participa și consilierul județean Nicu Bădina, care este „Cetățean de onoare al orașului Nisporeni” și promotor al parteneriatului  dintre Lugoj și orașul de peste Prut, având o contribuție însemnată și la promovarea și dezvoltarea relațiilor de colaborare dintre administrațiile publice locale din județul Timiș și raionul Nisporeni, din Republica Moldova.

Lugojul este înfrăţit, începând din iunie 2001, cu oraşul Nisporeni, perioadă în care relaţiile de colaborare dintre cele două municipalităţi s-au dezvoltat permanent.

Oraşul Nisporeni este situat în partea de vest a Republicii Moldova (la 70 de kilometri de Chişinău şi la 12 kilometri de frontiera cu România) şi are o populaţie de 12.000 de locuitori, marea majoritate a acestora fiind români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.