Tragedie pe calea ferată: soț și soție, loviți de un marfar, la Lugoj!

Accident feroviar grav, sâmbătă, pe magistrala CF 900, la kilometrul 515+175, în apropiere de gara din Lugoj.

Doi bătrâni, soț și soție, au fost loviți de un tren marfar, care se deplasa spre Caransebeș, la o trecere improvizată peste calea ferată, între strada Ghiocelului și strada Alexandru Odobescu.

În timp ce încercau să traverseze şinele, femeia şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în genunchi pe calea ferată, iar soţul acesteia, văzând că se apropie trenul, a încercat să o ridice, fiind surprinşi de marfarul al cărui mecanic nu a mai putut evita tragedia.

În urma impactului, bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost rănită.

Circulaţia trenurilor  a fost întreruptă zeci de minute, pe magistrala 900, între Lugoj şi Caransebeş. La fel și traficul rutier la pasajul CF de pe strada Bocșei, din Lugoj.

Lugoj Expres Tragedie pe calea ferată: soț și soție, loviți de un marfar, la Lugoj! tren tragedie pe calea ferată loviți de tren calea ferată bărbat omorât de tren accident feroviar

Un comentariu la „Tragedie pe calea ferată: soț și soție, loviți de un marfar, la Lugoj!

  • 19 august 2017 la 15:28
    Permalink

    Bună ziua aș da și eu cu părerea dacă ar fi văzut mecanicul de la distanță ceva pe linie și a încetini marfarul poate nu se întâmpla și dacă știa că poate trece cineva pe acolo trebuia să micșoreze viteza

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.