Tabără de pregătire, pentru elevii Liceului „Coriolan Brediceanu”

Douăzeci de elevi de clasa a XII-a de la Liceul Teoretic «Coriolan Brediceanu» din Lugoj au ales să își încheie ultima vacanță de vară cu o săptămână mai devreme, pentru a începe pregătirea pentru examenul de bacalaureat.

Elevii, selectați din toate clasele terminale ale prestigioasei unități de învățământ lugojene, s-au deplasat într-o zonă montană renumită pentru aerul puternic ozonat, care facilitează oxigenarea, unde participă la un program intens de pregătire pentru examenul maturității, pe care doresc să îl susțină cu succes în 2020.

Programul este coordonat de profesorii școlii: prof. dr. Mihaela Bînă, prof. Loredana Drinovan, prof. Astrid Tătar, prof. Adriana Mariș, prof. Maria Păcurar, prof. Daniela Popovici, prof. Florin Bombescu și prof. dr. Aurelian Sima, la disciplinele limba și literatura română, limba engleză, limba germană, matematică, biologie, istorie, și va fi completat de sesiuni de dezvoltare personală și motivațională susținute de psihologul școlii, prof. Beatrice Franțescu.

Tabăra de pregătire este inclusă în activitățile extracurriculare prilejuite de implicarea în proiectul național ROSE, finanțat de Banca Mondială, în care Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a ajuns deja în al treilea an de implementare.

„Sperăm ca activitățile de învățare intercalate cu cele recreative specifice ultimelor zile de vacanță să pregătească elevii pentru un debut energic în anul școlar 2019 – 2020 și să genereze rezultate și mai bune la examenul de bacalaureat 2020”, a concluzionat prof. dr. Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.