Sărbătoarea Berii, cu Desperado și Mira, la Lugoj

În acest weekend, la Lugoj are loc cea de-a XVIII-a ediţie a Sărbătorii Berii.

Manifestarea, organizată de Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, împreună cu Palmyra Fest Târgoviște, va  avea loc, conform tradiției, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Evenimentul va debuta vineri, 15 iunie, la ora 18:30, cu deschiderea oficială și „Alaiul berarilor”, pe traseul Universitatea Europeana Drăgan – Primărie – platoul Casei de Cultură a Sindicatelor.

În prima seară, programul artistic va fi susţinut de Ansamblul Folcloric „Lugojana”, care va prezenta dansuri populare din zona de câmpie şi munte a Banatului. Alături de dansatorii Ansamblului „Lugojana”, pe scenă vor urca şi interpreţii de muzică populară: Petrică Miulescu Irimică, Ramona Viţa, Mihaela Petrovici, Doriana Talpeș, Toni Bagiu, Andreea Tămaș, Costel Bumbu, Denisa Lupulescu, Călin Dănilă, Larisa Lungu și Doru Petrean.

În cea de-a doua zi a sărbătorii bahice, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 19:30, vor concerta formaţiile: Smokeflow, Cover Up, Chriss Grey și Desperado.

Duminică, 17 iunie, de la ora 19:30, va avea loc un nou spectacol folcloric susţinut de Ansamblul „Lugojana” (grupele de copii și de tineret) împreună cu tinerii interpreți Minodora Cadar, Alesia Sârbu, Iasmina Velescu, Andreea Roșu, Daiana Țofei, Georgiana Micota, Cristina Coneru, Florina Lupulescu, Cristina Neagu și Ionela Toma.

Seara se va încheia cu un concert susținut de Monalisa Sufan (de la ora 21) și de Mira  (de la ora 22) și, bineînțeles, cu tradiționalul foc de artificii.

Lugoj Expres Sărbătoarea Berii, cu Desperado și Mira, la Lugoj spectacol folcloric sărbătoarea berii Mira Lugojana festival eveniment Desperado concerte artificii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.