Salbă de medalii pentru Clubul „Maraton’93” Lugoj la Cupa Danubius

Clubul Sportiv „Maraton’93” Lugoj a participat, în perioada 17-21 mai, la cea de-a XXV-a ediție a Cupei Danubius, care s-a desfășurat la Galați, în organizarea A.P.H. Sporting Club.

La concurs au participat sportivi de la 13 cluburi sportive pentru persoane cu dizabilități, care au concurat la cinci discipline: tenis de masă, atletism, powerlifting, șah și pescuit sportiv.

Clubul Sportiv „Maraton’93” Lugoj a fost reprezentat la această competiție de Vasile Stoica și Marioara Stănescu. Sportivii lugojeni au obținut o salbă de opt medalii (patru de aur, una de argint și trei de bronz), astfel:

  • Vasile Stoica (clasa 5) – o medalie de aur la 200 metri cărucioare; o medalie de argint la 100 metri cărucioare; o medalie de bronz la tenis de masă echipe;
  • Marioara Stănescu (clasa 8) – trei medalii de aur, la tenis de masă individual,  tenis de masă echipe și aruncarea greutății, două medalii de bronz, la 100 metri și aruncarea suliței.

În urma rezultatelor obținute, Clubul Sportiv „Maraton’93” Lugoj s-a clasat pe locul 7, în ierarhia celor 13 cluburi participante.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.