Rotary Lugoj organizează o nouă acțiune de donare de sânge

Clubul Rotary din Lugoj organizează, în zilele de 18 și 19 iunie, o nouă acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează vieți!”.

Acțiunea are loc  la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, fiind organizată în colaborare cu unitatea medicală lugojeană și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

La această campanie de donare de sânge poate să participe orice persoană dacă îndeplinește câteva condiții: să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, greutatea peste 50 de kilograme, pulsul în regulă, să nu fi suferit în ultimele șase luni intervenții chirurgicale, să nu fie însărcinate sau să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu 48 de ore înaintea donării.

Persoanele care vor dona sânge vor beneficia de o zi liberă de la serviciu (ziua donării), șapte bonuri valorice, precum și eliberarea, la cerere, a analizelor medicale efectuate (grupa sanguină, Rh, hemoleucogramă, hepatita B, hepatita C, HIV, HTLV, analize biochimice).

Lugoj Expres Rotary Lugoj organizează o nouă acțiune de donare de sânge spitalul Lugoj sânge salvează vieți Rotary donează sânge donare Clubul Rotary Lugoj campanie Rotary

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.