Rezultate finale la Bacalaureat! Promovabilitatea în Lugoj a urcat la 61,70%, după contestații

Încă cinci elevi lugojeni au promovat examenul de Bacalaureat, după rezolvarea contestațiilor, astfel că promovabilitatea în Lugoj a urcat la 61,70%.

Practic, dintre cei 449 de candidați înscriși la concurs, 269 au promovat examenul maturității.

În total, elevii lugojeni au depus 99 de contestații, iar în cazul a 51 de lucrări recorectate notele primite au fost mai mari. În 38 de situații notele au scăzut, iar 10 note au rămas la fel și după recorectare.

Elevii de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” au depus 42 de contestații, în 25 de cazuri notele au crescut, 15 note au scăzut, iar două au rămas la fel. Doi elevi au reușit să obțină punctajul necesar pentru a promova examenul, astfel că gradul de promovare a ajuns la 81,88% (122 de elevi promovați, din 150 înscriși).

În urma recorectării lucrărilor a promovat examenul și un elev de la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu”. Elevii acestui colegiu au depus 33  de contestații, 18 lucrări fiind notate cu punctaje mai mari (12 note au fost scăzute și trei au rămas la fel). Promovabilitatea după contestații a fost de 63,33% (114 elevi promovați, din 182 înscriși).

Elevii de la Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” au depus doar 17 contestații și doar cinci note au fost crescute, dar doi elevi au reușit să obțină punctajele necesare pentru a promova examenul. în final, din cei 76 de elevi înscriși, 23 au obținut note de trecere, promovabilitatea fiind de 32,39%.

La Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, notele primite la cele șapte contestații depuse (trei au primit note mai mari) nu au modificat numărul promovaților, astfel că gradul de promovabilitate a rămas același: 27,77%, cu doar 10 candidți promovați din 41 înscriși.

Rezultatele finale la examenul de Bacalaureat pot fi văzute AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.