Ramona Dzitac (ex-PMP): „PMPLugoj s-a pupat pe gură cu PSD de atâtea ori, că nu realizează ce a devenit”

După ce săptămâna trecută conducerea PMP Lugoj a anunțat excluderea sa din partid, Ramona Dzitac a decis să renunțe la „valorile PMP”, de care a fost „sedusă”.

Într-o postarea pe rețelele de socializare, Ramona Dzitac spune că a convins oamenii să voteze cu PMP, dar că acum îi este rușine, dezvăluind totodată și ceea ce se întâmplă în „Partidul Băsist” din Timiș, care e măcinat de „lupte fratricide pentru funcții politice, în așteptarea vremurilor bune cu posturi, pentru care trebuia să treci peste cadavrele colegilor”.

„Am muncit pentru partid fără să pun condiții. Demult, aproape într-o altă viață, am fost membru al Partidului Mișcarea Populară. M-am înscris în acest partid pe când aveam 21 de ani, fiind sedusă de valorile PMP. M-am implicat la nivelul PMP Lugoj și am făcut mai tot ce se putea ca voluntar: am făcut membri peste 65% din actuala organizație PMP Lugoj, am completat dosare pentru candidații de la alegerile locale, am candidat la CJ și la Camera Deputaților, am organizat ședințe și întâlniri locale, am mobilizat delegații pentru diverse evenimente ale PMP, am lipit afișe, am distribuit pliante, felicitări și cărți poștale, ziare, am plantat pomi și am împărțit flori de 1 și 8 Martie, dar am fost batjocorită și umilită de către membrii PMP în ziua alegerilor judetene PMP, am organizat ședințe și seminarii, echipe de voluntari și delegați în secțiile de vot, întâlniri cu cetățeni.

Am muncit cu entuziasm convinsă fiind că PMP reprezintă soluția pentru dezvoltarea României. 

Am convins oameni să voteze cu PMP, dar acum nu stiu ce sa le zic când mă întâlnesc cu ei pe stradă, după alegeri. Viața de partid era un nesfârșit șir de ședinte, lupte fratricide pentru funcții politice, în așteptarea vremurilor bune cu posturi, pentru care trebuia să treci peste cadavrele colegilor.

În perioada asta, membrii PMP au devenit doar o masă de manevră pentru PMP Lugoj, iar cei care au condus organizația la nivel județean au distrus orice formă de competiție internă promovând aplaudaci, YES-man-ul devenind liberalul model. Sediul de pe Vasile Alecsandri tăia și spânzura în dreapta și stânga, promovând oameni pe criterii de gașcă și fidelitate plătită la abonament din banii contribuabililor.

În aceste condiții, în 15 mai, după ce i-am cerut public demisia domnului Cornel Sămărtinean, am fost exclusă din PMP: Partidul Basist, partidul în care am crezut, se transformase într-o organizație în care nu mai aveai dreptul nici măcar să vorbești, darămite să faci ceva pentru cetățenii care au votat acest partid.

Care partid și care bază? Filiala PMP Lugoj este plină de profitori, care nu dau doi bani pe valorile PMP și care își doresc doar funcțiile publice, fără niciun efort. Ultimul ceas în care mai puteau să schimbe ceva și să evite dezastrul a trecut de prea multă vreme. PMP Lugoj s-a pupat pe gură cu PSD de atâtea ori, că nu realizează ce a devenit, iar acum se face că nu pricepe de ce oamenii sunt dezgustați de comportamentul perfid și imoral care i-a adus în anticamera dispariției politice.

Pentru însănătoșirea democrației din România ce ar însemna dacă PMP ar avea soarta PD-L, iar în 2020 ALDE va ocupa spațiul lăsat liber de un partid liberal incapabil să se reformeze? În anii în care am fost membru PMP am învățat să nu îmi fac idoli în politică, pentru că inevitabil vor fi primii care mă vor dezamăgi. Cum și-au bătut joc de munca noastră cei trei crai de la răsărit, cu tata lor Cornel Sămărtinean: Costea Marian, Luca Flavius și Szentpeteri Ștefan (zis Pityu), dar există viață și după zid. Până și șarpele este mai dulce decat voi!”, susține, într-un „comunicat de presă” postat pe Facebook, Ramona Dzitac.

Lugoj Expres Ramona Dzitac (ex-PMP): "PMPLugoj s-a pupat pe gură cu PSD de atâtea ori, că nu realizează ce a devenit" valorile PMP Ramona Dzitac pupat pe gură PSD PMP Lugoj PMP lupte fratricide excludere demisie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.