Primăria Lugoj anunță reînceperea lucrărilor la Ștrandul Municipal și… reduceri pentru lugojeni la Aquapark-ul din Mako (Ungaria)

Vești bune pentru lugojeni! Municipalitatea lugojeană a anunțat că toate problemele de proiectare care au dus la sistarea lucrărilor la Ștrandul Municipal au fost rezolvate.

„Astăzi, 26 iunie, reîncep lucrările de modernizare a Ștrandului Municipal. Toate problemele de proiectare care au dus la sistarea lucrărilor au fost rezolvate, astfel încât constructorul poate relua execuția părții finale a proiectului. Lucrările sunt prevăzute să se desfășoare pe o durată de trei luni”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanții Primăriei Lugoj.

Și veștile bune continuă…

„Pentru că lucrările de modernizare a Ștrandului Municipal se vor încheia abia în toamna acestui an, primarul Francisc Boldea a făcut o serie de demersuri în virtutea parteneriatului pe care municipiul Lugoj îl are cu orașul Mako din Ungaria, ca lugojenii să beneficieze de reduceri la Aquapark-ul din Mako. Partenerii din Mako au venit în întâmpinarea acestei solicitări și astfel, începând cu data de 26 iunie 2017, pe baza actului de identitate care atestă domiciliul, toți lugojenii vor beneficia de o reducere de 20% la Aquapark-ul din orașul înfrățit. În condițiile în care cele două orașe sunt legate prin autostradă, deplasarea pentru un sejur la Mako se poate face într-un timp foarte scurt”, se mai menționează, în același comunicat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.