Piața de vechituri din Lugoj se redeschide

Primăria Lugoj a anunțat că marți, 7 noiembrie, se redeschide piața de vechituri din municipiu, în locația de pe Drumul Oloșagului, în urma lucrărilor de reabilitare și modernizare.

Lucrările de modernizare au vizat spațiul de comercializare a produselor care se prezintă acum sub forma unei platforme asfaltate în suprafață de 5.800 de metri pătrați și o parcare cu 90 de locuri. Au fost reabilitate și două străzi, respectiv cea de acces în Obor, în lungime de 70 de metri și cea de legătură între străzile Țe­să­to­rilor și Islazu Mic, în lungime de 130 de metri.

Noul Obor beneficiază de grupuri sanitare pentru fe­mei și bărbați și de un bi­rou administrativ, realizate prin reabilitarea unei clădiri e­xistente în zona actualei par­cări. Atât parcarea cât și spațiul destinat comer­cia­li­ză­rii de produse au fost împrej­muite cu gard metalic.

Municipalitatea a mai anunțat și că anul viitor vrea să construiască în spatele Oborului o parcare cu circa 1000 de locuri, iar piață să funcționeze nu doar în zilele de marți, ci și în zilele de sâmbătă.

 

Distribuie, dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *