Perfecționarea personalului paramedical SMURD. Program pilot la ISU Timiș

În urma analizei lunare a activității SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj și a Stației de Pompieri Buziaș a fost propus realizarea unui program pilot, conform căruia personalul paramedical care încadrează autosanitarele SMURD vor participa, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 14:00, la U.P.U./C.P.U. ale spitalelor din Lugoj și Buziaș, în scopul consolidării și aprofundării cunoștințelor dobândite în cadrul modulelor de prim ajutor calificat.

„Pe întreaga perioadă a acestei activități, echipajele vor fi disponibile pentru intervenție la urgențele prespitalicești, iar alertarea acestora se va realiza pe stațiile și tabletele existente în dotarea autosanitarelor SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Acest program pilot are ca și scop perfecționarea continuă a aptitudinilor practice a personalului paramedical aflat în subordinea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Banat’’ al județului Timiș, precum și o cooperare mult mai eficientă între personalul medical și paramedical.

(Foto: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.