Opt ONG-uri i-au adresat o scrisoare deschisă primarului Lugojului

Mai multe organizații neguvernamentale i-au adresat o scrisoare deschisă primarului municipiului Lugoj, în care i se cere edilului-șef să nu cedeze „în fața atacurilor mârșave ce au drept scop ducerea în eroare a opiniei publice și destabilizarea autorității publice locale lugojene”.

„Domnule Primar, noi, parte a societății civile, dorim să vă asigurăm că aveți tot sprijinul și toată susținerea lugojenilor care v-au ales prin vot democratic să conduceți cu cinste Municipiul Lugoj, dovedind până în prezent că tot ceea ce ați făcut pentru lugojeni, ați făcut cu demnitate, responsabilitate și legalitate”, se menținonează în debutul scrisorii deschise semnate de opt organizații neguvernamentale: Organizația pentru protecția cetățeanului Timiș – OPC TIMIȘ (vicepreședinte – Jr. Viorica VUCAN); Liga dreptății împotriva corupției și abuzurilor din România – Europa LDICAR – EUROPA (președinte – Jr. Petru ANTONI); Asociația persoanelor defavorizate “O Șansă” Lugoj (președinte – Dr. Dorel ȚUBREA); Serviciul de Voluntariat Medical (asistent medical – Loredana BARBU); Asociația crescătorilor de porcine din județul Timiș – ACP TIMIȘ (președinte – Dr. Ing. Ion COCOS); Asociaţia producătorilor agricoli și crescătorilor de animale Timiș – APACA TIMIȘ (președinte – Valentin BUDULAN); Asociația Sportiva “AS Gun Club” Lugoj (maestru, campion european – Robert PAPP); Asociația culturală de dansuri populare și solisti de folclor Perla Banatului (director – Vasile Nechita).

„Domnule Primar, vă cerem imperios să nu cedați în fața atacurilor mârșave ce au drept scop ducerea în eroare a opiniei publice și destabilizarea administrației publice locale lugojene! Totodată cerem demiterea de urgență a directorulului interimar al Școlii de arte “Remus Tașcău” Lugoj, în persoana doamnei Lupescu Loredana Livia, întrucât dânsa nu este capabilă să conducă această instituție, de la numirea sa și până în prezent, administrarea școlii fiind zero, activitatea dânsei rezumându-se doar la atacuri de natură politică, ținta atacurilor sale, susținute de anumite personaje de coloratură politică sau autointitulate “independente”, fiind Primarul mun. Lugoj, domnul Francisc Boldea, în încercarea disperată de denigrare a acestuia prin dezinformarea opiniei publice. Domnule Primar, lugojenii sunt alături de Dvs. întrucât ați fost investit prin vot să conduceți destinele acestui oraș și ați dovedit că sunteți demn de încrederea pe care v-au acordat-o lugojenii, iar noi, parte a societății civile, nu acceptăm ca astfel de elemente destabilizatoare să ia în derâdere votul lugojenilor”, se menționează în scrisoarea deschisă adresată primarului Lugojului.

Cele opt ONG-uri au luat poziție după ce Loredana Livia Lupescu, director interimar al Școlii de Arte Lugoj, a transmis Comisiei de învățământ, sănătate, familie, activități social-culturale, culte, protecția copiilor, tineret și sport din cadrul Consiliului Local Lugoj un raport de activitate în care prezintă situația în care se află Școala de Arte „Remus Tașcău” Lugoj.

Lugoj Expres Opt ONG-uri i-au adresat o scrisoare deschisă primarului Lugojului scrisoare deschisă organizații neguvernamentale

Distribuie, dacă ți-a plăcut:

One thought on “Opt ONG-uri i-au adresat o scrisoare deschisă primarului Lugojului

• 3 septembrie 2017 at 21:34
    Permalink

Traiasca partidul! Cu asa „societate civila”, ne meritam soarta, acum dupa 28 de ani de la revolutie, intr-un oras unde toate persoanele care vor sa faca ceva bun sau persoanele care au realizat ceva in viata si care pot ridica prestigiul orasului sunt alungate (ex. recent: Silviu Oravitzan)!

In 2014, aproximativ aceleasi persoane il sustineau pe Ion Iliescu intr-o scrisoare asemanatoare:
    „domnul Ion ILIESCU, un om cu merite și calități deosebite pe care nimeni nu le poate contesta, fiind liderul care a creat atât condiții favorabile societății civile române”
    Cred ca acest lucru spune totul despre caracterul lor si nu mai este nevoie sa detaliem.

Reply