O nouă donație pentru Spitalul Municipal Lugoj

Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj va beneficia de încă o donație.

După cum a anunțat Primăria Lugoj, marți, 10 iulie, între orele 10.00 și 11.00, maternitatea spitalului lugojean va primi o donație constând în 6 pătuțuri speciale pentru nou-născuți și 356 de cearceafuri de finet albe, refolosibile.

Donația are loc în cadrul campaniei Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut” inițiată de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, filiala Timiș și finanțatorii Procter&Gamble şi Profi, campanie în cadrul căreiea au fost echipate cu pătuțuri pentru nou-născuți și lenjerii de pat 41 de maternități din țară.

Pătuțurile pentru nou-născuți sunt moderne, partea inferioară este prevazută cu spațiu pentru depozitare, au saltea, roți silențioase cu frână, înălțime reglabilă, sunt prevăzute cu cântar și termometru ambiental.

Municipalitatea lugojeană salută această acțiune care este una benefică pentru maternitatea lugojeană și apreciază efortul inițiatorilor ca fiind unul lăudabil, un model de urmat și pentru alte asociații și agenți economici dispuși să desfășoare și activități cu impact pozitiv în rândul comunității în care activează.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară, membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, auxiliară autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.