O femeie din Lugoj, sechestrată de concubin, în Spania

Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș a fost sesizat cu privire la un caz de lipsire de libertate, comis pe teritoriul Spaniei, victima fiind o femeie în vârstă de 51 de ani, din Lugoj.

Lugojeanca a fost sechestrată și abuzată de către concubinul cu 15 ani mai tânăr, și el cetățean român, din localitatea timișeană Margina.

„La data de 28 august a.c., Serviciul de Investigații Criminale a înregistrat o sesizare referitoare la un caz de lipsire de libertate, comis pe teritoriul Spaniei, victima fiind o persoană în vârstă de 51 de ani. Aceasta era abuzată fizic și ținută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia sub supravegherea permanentă a concubinului său. Telefonul și contul de pe site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor, care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reușind să aiba acces la telefon, în data de 27 august a.c., victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situația reală si rugându-l să se adreseze autorităților din România. Astfel, Serviciul de Investigații Criminale Timiș cu sprijinul Centrulului de Cooperare Polițienească Internațională, a Biroului Atașatului de Afaceri Interne din Spania și a Gardei Civile din Spania în aceeași zi au localizat persoana vătămată, aceasta fiind găsită împreună cu bănuitul, în vârstă de 36 de ani”, a anunțat IPJ Timiș.

Bănuitul a fost reținut pe teritoriul Spaniei, fiind obținut împotriva acestuia și un ordin de restricție.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.