Noi premii și mențiuni pentru elevii brediceniști

Elevii Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj au obținut noi premiii și mențiuni la competițiile școlare la care au participat.

La Concursul național de biologie „G. E. Palade”, destinat elevilor din clasele a V-a si a VI-a, care a avut loc la Școala Nr. 30 Timișoara, rlevii brediceniști au obținut două premii III, prin Daria Vîț (clasa a VI-a) și Andrei Palyo-Muset (clasa a VI-a), și cinci mențiuni, prin Eusebius Alexa (clasa a V-a), Maximilian Novăcescu (clasa a V-a), Luca Zbăgan (clasa a V-a), Ioana Ruian (clasa a V-a) și Aaron Budulan (clasa aVI-a). Toți elevii au fost pregătiți de prof. Cosmina  Ripan.

Premii și mențiuni au obținut și elevii care au repprezentat liceul lugojean la faza națională a olimpiadelor școlare.

Astfel, la Olimpiada Națională de limba germană modernă, eleva Oana Arpec  a obținut premiul al II-lea la nivel A2 și eleva Theodora Feil premiul al III-lea la proba de proiecte, nivel B1. Ambele eleve au fost pregătite de prof. Adina Țânțăreanu.

De asemenea, la Olimpiada Națională de limba germană maternă, eleva Chantal Marquardt (clasa a X-a) a obținut premiul al II-lea, fiind pregătită de prof. Astrid Tătar.

La Olimpiada Națională de limba franceză, elevul Eusebiu Jurjiu (clasa a IX-a), pregătit de prof. Maria Păcurar, a obținut mențiune.

Prof. Dr. Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic C. Brediceanu Lugoj felicită toți elevii participanți la aceste concursuri școlare, precum și profesorii care i-au pregătit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.