Noi premii pentru elevii Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”

Elevii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” din Lugoj au obținut noi premii la concursurile la care au participat.

La Concursul județean de creativitate în domeniul informaticii – „InfoGIM” 2019, editia a XVI-a, desfășurat în 29 noiembrie, la Colegiul Naţional Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara, eleva Teușan-Botea Sânziana, din clasa a V-a, a obtinut premiul al III-lea la sectiunea Prelucrari grafice – clasele V-VIII (prof. coordonator Bogos Nicoleta).

Alte premii au fost obținute în cadrul evenimentului Smart Kids, editia a XIII-a, desfășurat în ăerioada 6-8 decembrie, la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara, care a cuprins  Concursul Euroregional de soft-uri educaţionale pentru elevii claselor pregătitoare – XII pe table interactive, prin elevele:

  •  Blaga Izabela-Maria si Crețu Miruna-Georgiana (clasa a VII-a) – premiul I la gimnaziu, cu prezentarea „Școala minionilor” (prof. coordonator Dejica Ramona Monica);
  • Vuia Medeea (clasa a X-a) – premiul I la liceu, cu prezentarea „Europa-casa noastră” și premiul special oferit de Universitatea de Vest din Timișoara – Facultatea de Matematică și Informatică (prof. coordonator Bogos Nicoleta);
  • Petcu Iasmina și Repede Amanda (clasa a XII-a) – Premiul Special pentru inovaţie, cu prezentarea „Climatul la pământ” (prof. coordonator Torok Ladislau).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.