Motocicliștii au defilat pe străzile Lugojului. În fruntea coloanei – primarul Francisc Boldea, pe ATV (FOTO)

Lugojul a fost luat cu asalt, sâmbătă, de motocicliștii participanți la cea de-a VI-a ediție a festivalului „Rock pe 2 Roţi”.

Peste 200 de motocicliști au mărșăluit, turându-și motoarele, pe principalele străzi din oraș, avându-l în fruntea coloanei pe primarul Francisc Boldea, care a condus un ATV, flancat fiind de agenții Poliției Locale Lugoj, participanți la paradă cu scuterele din dotare.

Parada motocicliștilor s-a desfăşurat pe traseul: fostul Liceu Agricol (locul unde se desfășoară festivalul „Rock pe 2 Roţi”) – strada Timişoarei – Universitatea Europeană Drăgan – Primărie – Podul de Fier – strada Caransebeşului – sensul giratoriu MOL – strada Bucegi – Parcul George Enescu – Podul de Beton – strada Timişoarei – fostul Liceu Agricol.

Coloana de motocicliști s-a oprit în fața Primăriei Lugoj, unde multiplul campion de motocros Mihai Stoichescu a făcut o demonstrație de acrobații pe motocicletă.

Cea de-a VI-a ediție a festivalului „Rock pe 2 Roţi” este organizată de Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu municipalitatea lugojeană, pe terenul de sport al fostului Liceu Agricol, la ieşirea din oraş spre Timişoara.

La ediția din acest an a festivalului, participanții au parte de un program atractiv, cu multă bere rece, demonstraţii moto, tir cu arcul și diverse concursuri, marele premiu fiind o motocicletă Honda de 1000 cmc, oferită la tombola organizată pe baza biletelor de intrare la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.