Lugojenii, invitați la volei și la… binefacere

Iubitorii voleiului din Lugoj sunt așteptați sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 18:30, în Sala “Ioan Kunst Ghermănscu”, la un nou spectacol voleibalistic: CSM Lugoj – U NTT Data Cluj, contând pentru etapa a XI-a a campionatului primei ligi la volei feminin.

Partida este foarte importantă pentru ambele formații, care sunt despărțite de doar un punct în clasament, o victorie de trei puncte putând propulsa câștigătoarea pe poziția a 5-aîn ierarhia națională, după retragerea din campionat a timișorencelor de la Agroland.

Cu prilejul acestui joi, secția de volei A CSM Lugoj și Clubul Rotary Lugoj organizează și o licitație pentru a ajuta dotarea cu aparatură a Secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Lugoj.

Cei care doresc să ajute, vor putea licita pentru un tricou cu autografele voleibalistelor lugojence, precum și pentru a petrece un antrenament împreună cu jucătoarele de la CSM Lugoj.

Lugoj Expres Lugojenii, invitați la volei și la... binefacere volei Untt Data Cluj Rotary Lugoj Rotary prima ligă meci licitație Divizia A1 CSM Lugoj binefacere aparatură

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.