Live in the City – ediția a III-a

Pasionații de muzică sunt așteptați, în zilele de 12 și 13 decembrie, la cea de-a III-a ediție a evenimentului muzical „Live in the City”, organizat de către Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș, al Primăriei și Consiliului Local Lugoj.

În prima zi, marți, 12 decembrie, de la ora 19, la English Pub, manifestarea va debuta cu un concert al duo-ului timișorean Horea Crișovan & Florin Cvașa, duet care a mai fost prezent, la Lugoj, și în cadrul galei de Blues-Jazz, de anul acesta, când au prezentat albumul “My Real Trip”. Cel de-al doilea concert al serii este un proiect muzical al lui Cosmin Farcaș, membru (clape/voce) al trupei Rareș Totu’s Midnight Sun, trupă cu care a participat, de două ori, la Lugoj, în 2012 și 2017, la Gala de Blues-Jazz. Este un proiect muzical intitulat “The Cosmic Ordering Service”. Denumirea proiectului este inspirată din mesajul cărții, best seller, cu același titlu, al autoarei germane Barbel Möhr, care reflectă un concept de gândire pozitivă. Din punct de vedere muzical, “The Cosmic Ordering Service”, reprezintă un spațiu convergent al elementelor electro, soul, r&b și jazz, care înclină spre o muzicalitate specială, cu influență personală omogenă, dar fără reguli sau limite.

Cea de a doua zi a manifestării se va desfășura la Teatrul Municipal „Traian Grozavescu” și va începe cu recitalul unei noi trupe buzieșeano-lugojeană, compusă din Vali Ivănescu (voce/chitară), Daniela Marcu (percuție), Cristi Vețan (chitară) și Neluțu Căpraru (bas), care va interpreta cover-uri ale celebrelor formații Phoenix și Beatles. Trupa Axis, a tânărului chitarist timișorean Silviu Iliescu, care va încheia cea de a III-a ediție a evenimentului „Live in the City”, este una dintre cele mai în vogă trupe de blues-rock din România și Serbia (ceilalți doi componenți ai trupei sunt din Serbia), cu un repertoriu compus, în mare parte, din piese proprii, dar și cover-uri ale unor chitariști celebri.

În holul teatrului va avea loc și o expoziție organizată de Centrul Școlar de Educație Incluzivă „A. Roșca”, intitulată „Prin formă și culoare, o pânză pentru fiecare”.

Intrarea la această ediție a evenimentului se face pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile.

Lugoj Expres Live in the City - ediția a III-a Live in the City Horea Crișovan & Florin Cvașa eveniment muzical English Pub Lugoj concert blues-rock Axis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.