Junioarele de la CSM Lugoj – locul 3 în Divizia A2-seria Vest

Voleiul lugojean are viitor! Cea de-a doua echipă de volei feminin a CSM Lugoj, formată din junioarele de la Clubul Sportiv Școlar, a încheiat ediția 2018-2019 a Diviziei A – seria Vest pe un onorant loc trei.

La turneul play-off, desfășurat la Tg. Mureș, care a stabilit cele două formații din seria Vest care au promovat în Divizia A1, tinerele voleibaliste din Lugoj, pregătite de prof. Dorin Horvath, au cedat în jocurile cu favoritele seriei – 1-3 cu CSM Tg. Mureș (formație care a avut un parcurs fără înfrângere în acest sezon competițional) și 0-3 cu FC Argeș, dar s-au impus cu 3-2 în partida cu CSU Oradea și, astfel, s-au situat pe locul trei în clasament, după CSM Tg. Mureș și FC Argeș, formații care au obținut dreptul de a evolua în sezonul viitor în prima ligă feminină de volei.

Pentru CSM Lugoj au evoluat: Rossana Nistor, Georgiana Popa, Cătălina Turcu, Noemi Csillag, Alexandra Panțiru, Andreea Ioniță, Vanesa Fiat, Arina Ivașcu, Patricia Bărbulescu, Luiza Roșie, Roberta Bîrliba, Andra Badiu Savu. 

Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.