Invitație la teatru: „Străini în noapte”, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Spectacolul „Străini în noapte“, regizat de Radu Beligan, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu în distribuţie, va fi prezentat luni, 12 iunie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj.

În spectacolul „Străini în noapte“ de Eric Assous, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu). Tânăra ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să îl însoţească în apartamentul lui, în seara în care acesta va afla un lucru care îi va schimba viaţa.

„Străini în noapte“ este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, care evidenţiază modul în care timpul schimbă oamenii. 

Spectacolul de la Lugoj face parte dintr-un turneu național care a început la Bistrița (în 7 mai) și care mai include reprezentații la Timișoara (în 13 iunie) și București (19 iunie).

Biletele pentru reprezentația de la Lugoj pot fi achiziționate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor.

Lugoj Expres Invitație la teatru: "Străini în noapte", cu Florin Piersic și Medeea Marinescu teatru străini în noapte Radu Beligan Medeea Marinescu Lugoj Florin Piersic Casa de Cultură a Sindicatelor Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.